László Judit
Power Plate tréner, Power Plate szülés utáni tréner, Power Plate zsírégető tréner, Power Plate funkcionális tréner, gyógytornász, gyógymasszőr, Fit-Ball tréner

a Power Plate stúdió szakmai vezetője és tanácsadója

Sziasztok!

László Judit vagyok, a Liget Power Plate Stúdió tanácsadója.

Gyógytornászként megtanultam, hogy a kevesebb néha több. Hosszútávú céljaid elérése érdekében kisebb állomásokon mész keresztül, melyeknél végig melletted állunk.

Egységes csapatként segítünk, hogy ne csak a jobb külső legyen a cél, hanem a jó hangulatú edzések során közérzeted, állóképességed és egészséged is jobb legyen. Stúdiónk stábja folyamatosan képzi magát. Belső workshopjaink és információcseréink hozzájárulnak ahhoz, hogy minden vendégünk a lehető legszínvonalasabb edzésben részesüljön.

Nem árulunk zsákbamacskát, a Power Plate egy igazán hatékony orvostechnikai eszköz, de a változás nem egy alkalom után jön létre. Itt a munka nagy része a tied, a mi feladatunk a hatékony személyi edzés levezetése és a tanácsadás.

Stúdiónkban az egyéni és páros edzések családias, jó hangulatban telnek, melyet Te is megtapasztalhatsz, ha ellátogatsz hozzánk.

László Judit, gyógytornász, gyógymasszőr, Fit-Ball és Power Plate tréner, Slim Fit (zsírégető) tréner, Funkcionális tréner és Post Natal (szülés utáni) tréner